Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

IDÉ House of Brands AB

Adresse: Flöjelbergsgatan 20 C, 43137 Mölndal
Telefon: 317488990

Bransje: Företagspresenter och profilering

Nettside: www.idegroup.se

Firmabeskrivelse

IDÉ House of Brands är en av Nordens ledande aktörer inom profil- och presentreklam för företagsmarknaden och finns representerade i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Vi har 30 års erfarenhet att skryta med och detta ger oss inte bara självsäkerhet nog att säga att vi kan hjälpa företag med allt inom produktmedia och företagsprofilering, utan har även arbetat fram bra samarbetsavtal med våra partners och fabriker både inom landet och utomlands. Vi kan därför erbjuda er de bästa alternativen för att marknadsföra Ert varumärke med hjälp av produktmedia!

Vår spesialkompetanse:

IDÉ House of Brands är en totalleverantör inom gåvor, textil, display och giveaways som har tillgång till många tillgängliga varumärken och produkter i världen. Vi har även kunder som vänder sig till oss för att producera nya varor eller kollektioner passande deras varumärke. Inget projekt är för stort eller för litet!

Våre målgrupper:

IDÉ House of Brands hjälper företag i alla branscher, stora som små. Produktmedia är ett marknadsföringsverktyg passande alla företag. Det kan vara ett mindre företag som vill ge julgåvor till sina kontakter och anställda likväl som en större kommun som behöver en webshoplösning för kommunens inköp av profilartiklar. Vi skräddarsyr en lösning efter Era behov!

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Göteborg- 08. juni 2017

Topp