Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Lindskog Malmström Advokatbyrå KB

Besøksadresse: Norrmalmstorg 14, Stockholm
Postadresse: Box 27707, 115 91 Stockholm
Telefon: +46 8 599 290 00

Bransje: Advokatbyråer

Nettside: www.lmlaw.se

Firmabeskrivelse

Lindskog Malmström Advokatbyrå erbjuder med hög tillgänglighet för klienten juridisk specialistkompetens inom flera områden. Vi jobbar helst proaktivt med rådgivning men har problemet redan dykt upp har vi all den juridiska kompetens som behövs för att hitta lösningen.

Lindskog Malmström har sina rötter i 1940-talets Stockholm. Från början låg fokus på affärsjuridik och fastighetsrätt men successivt har det tillkommit nya specialistkompetenser. Idag erbjuder byrån ett brett utbud av juridiska tjänster inom svensk och internationell affärsjuridik, fastighets- och miljörätt, obeståndsrätt, private law samt skatterätt. Bland våra klienter finns börsbolag, onoterade bolag, statliga bolag, stiftelser och privatpersoner. Vi är även den enda svenska medlemmen i European Law Firm, en sammanslutning av oberoende advokatbyråer i Europa.

Vår spesialkompetanse:

Advokatbyrån erbjuder ett brett utbud av juridiska tjänster inom svensk och internationell affärsjuridik (innefattande områden som arbetsrätt, tvistlösning och IT-rätt), fastighets- och miljörätt, obeståndsrätt, private law samt skatterätt.

Våre målgrupper:

Bland byråns klienter finns börsbolag, onoterade bolag, statliga bolag, stiftelser och privatpersoner. En särskilt bra kompetens finns vad gäller ägarledda företag eftersom vi som en av få svenska advokatbyrå, utöver allmän affärsjurdisk kompetens, även har en grupp advokater som arbetar med skatterätt och en annan grupp som arbetar med private law (ekonomisk familjerätt).

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Stockholm 7 Mars 2017

Topp