Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mockup AB

Besøksadresse: Sprängkullsgatan 10 a, 411 23 Göteborg
Postadresse: Sprängkullsgatan 10 A, 411 23 Göteborg
Telefon: 031-3338833

Bransje: Företagsrådgivning, Marknadsföring, Media, Reklambyråer

Nettside: mockup.se
E-post: erik@mockup.se

Firmabeskrivelse

På Mockup arbetar vi med kartläggning av konsumentinsikter ur ett slutkundsperspektiv och med konceptutveckling samt kommunikation i alla kanaler. Verksamheten består av två delar; Mockup Experience och Mockup Communication.

I Mockup Experience använder vi oss av en tjänstedesignmetodik för att kartlägga de olika kundgruppernas kommunikativa behov före, under och efter sin upplevelse med vår kunds produkt eller tjänst.

I Mockup Communication arbetar vi med konceptutveckling och 360-kommunikation i alla kanaler.

Vår spesialkompetanse:

Vi är en av få aktörer i Göteborg som har omfamnat designmetodiken i Tjänstedesign, där vi genom kartläggning av kundresor fastställer de faktiska behov som de olika kundgrupperna har. Allt vi gör ska vara värdeskapande för kund. Vi har även en nisch i att arbeta med varumärken som i sin bransch befinner sig i ett premiumsegment. Det medför att vi har stor förståelse för vad som är värdeskapande kommunikation i en premiumvärld.

Våre målgrupper:

Vi har bred erfarenhet från de allra flesta branscher och stora välkända varumärken. För tillfället arbetar vi med kunder inom retail, mode, evenemang, livsmedel, djursjukvård och inredning.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Göteborg- 08. juni 2017

Topp