Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

PostNord Strålfors AB

Adresse: Terminalvägen 24, 105 00 Stockholm
Telefon: 08-508 830 00

Bransje: IT-tjänster, Marknadsföring, Tryckerier

Nettside: www.stralfors.se

Firmabeskrivelse

PostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar till företag med många kunder. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Vår kärnkompetens är att hantera stora volymer variabel data och distribuera den till rätt person, i rätt kanal, i rätt tid.
PostNord Strålfors erbjuder tjänster inom såväl marknadskommunikation som administrativ kommunikation och vi finns med hela vägen från analys och strategi, via datahantering och optimering. Vi erbjuder ett helhetserbjudande som stärker din affär.
Vårt arbete med hållbar utveckling omfattar hela värdekedjan och miljöeffektivitet är kommersiellt viktigt för PostNord Strålfors.

Vår spesialkompetanse:

PostNord Strålfors vision är att vara den självklara kommunikationspartnern för Omnikanal på den nordiska marknaden. När PostNord använder begreppet Omnikanal menar vi slutkundens sömlösa och kanaloberoende upplevelse av våra kunders kommunikation. Omnikanalkommunikationen ger en mottagaranpassad kommunikations- och varumärkesupplevelse

Våre målgrupper:

Konsumentföretag med många kunder som vi kan kommunicera med oberoende av kanal (Omnikanal). Exempel på branscher: bank och finans, telecom, energi, dagligvaror och försäkring.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Stockholm 7 Mars 2017

Topp