Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Win Win Ekonomi AB

Adresse: Palmfeltsvägen 19, 121 62 Johanneshov
Telefon: 0868449460

Bransje: Företagsrådgivning, Redovisning, bokföring

Nettside: www.winwin-ekonomi.se,
E-post: info@winwin-ekonomi.se

Firmabeskrivelse

Win Win Ekonomi är en redovisningsbyrå som erbjuder små och medelstora företag och dess ägare hjälp med redovisning, löneadministration, skatt och andra frågor gällande bolagens ekonomi. Från våra två kontor i Globenområdet samt i Infracity (Upplands Väsby) hjälper vi kunder i hela Storstockholm. En del av våra kunder anlitar oss för helhetsuppdrag, andra för enstaka delar - exempelvis många medelstora bolag som själva har ekonomer anställda väljer att outsourca löneadministrationen till oss.

Vår spesialkompetanse:

Förutom hög kompetens inom redovisning har vi god teknisk kunskap gällande program och system som kan effektivisera ekonomiadministrationen. Våra styrkor utöver det är hög flexibilitet samt snabbhet - vi är på tårna för att hjälpa våra kunder i brådskande situationer.

Våre målgrupper:

För våra lönetjänster anlitas vi i huvudsak av bolag/organisationer med 20-200 anställda. Våra redovisningstjänster har flera målgrupper: Dels ägarledda företag (från enmansföretag till bolag med hundratalet anställda), där vi är duktiga på helheten från bokföring till bokslut och skatterådgivning. Dels utlandsägda bolag (med större moderbolag utomlands), där vi dessutom bidrar med hög kompetens inom rapportering till internationella ekonomiavdelningar och en flexibilitet att hitta lösningar som passar både dotterbolag och moderbolag.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Stockholm 7 Mars 2017

Topp